Anglepoise Original 1227™ Mini væglampe, keramik
Anglepoise Original 1227™ Mini væglampe, keramik
Anglepoise Original 1227™ Mini væglampe, keramik
Original 1227 ™ Mini væglampe med lampeskærm i keramik. Væglampe er i et klassisk og enkelt design med en lampestang i en skulptural form med en smuk lampeskærm af hvid keramik.

Det enkelte design og størrelsen 'Mini' gør lampen perfekt til små rum. Lampen har et hyggeligt og behagelig lys, som gør den ideelt til alle boligens rum. Brug lampen i soveværelset som læselampe, i entréen eller i stuen.

Original 1227 ™ kollektionen er en serie af bord-, væg- og loftslamper. Original 1227 ™ fås i flere størrelser og smukke materialer og farver til indendørs og udendørs brug. Detaljerne er klassiske med et industrielt look.

Lyskilde:
220/240V, 50/60Hz
15W CFL / 6W LED E14

Mål:
Skærm: H: 14 cm x Ø 13 cm
Dybde max: 28 cm
Højde på bade til væg: 8 cm

Vis mere
Vis mindre

Anglepoise Original 1227™ Mini væglampe, keramik

DKK 1.199,00
   1-2 dages leveringstid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0