Anglepoise Type 75 ™ gulvlampe
Anglepoise Type 75 ™ gulvlampe
Anglepoise Type 75 ™ gulvlampe
Anglepoise Type 75 ™ gulvlampe
Type 75 ™ gulvlampe fra Anglepoise. Designet er tidsløst med et enkelt og funktionelt look. Gulvlampen er en god læselampe med et behagelig lys og den kan justeres efter et behov.

Brug lampen i stuen som læselampe og lad den indgå i din boligindretning, som en smuk skulptural lampe. Den enkelte og klassiske stil gør den både brugbar og smuk. Du kan vælge imellem følgende farver: Jet Black, Slate Grey, Alpine White og Silver Lustre.

LED:
220/240V, 50/60Hz
20W CFL / 10W LED E27

Mål:
Lampeskærm: Ø14 cm
Lampeskærmen  højde: 19 cm
Max udtræk med lampeskærm: 66 cm (fra fod til skærm)
Fod diameter: 25 cm
Fod med stang højde: 91 cm
ledning: 270 cm
Vis mere
Vis mindre

Anglepoise Type 75 ™ gulvlampe

DKK 2.275,00

   På lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0