Anglepoise Type 75 ™ Mini Metallic bordlampe
Anglepoise Type 75 ™ Mini Metallic bordlampe
Anglepoise Type 75 ™ Mini Metallic bordlampe
Anglepoise Type 75 ™ Mini Metallic bordlampe
Type 75 ™ Mini bordlampe fra Anglepoise. Bordlampen er i et klassisk og tidsløst design med smukke funktionelle detaljer. Type 75 ™ Mini er designet med tanken på små rum.

Bordlampen har et behageligt og praktisk lys, der skaber hygge og et godt arbejdslys til din bolig eller kontor. Brug bordlampen som arkitektlampe ved skrivebordet og lad den indgå i rummets interiør, som et smukt arkitektonisk værk i din bolig.

Type 75 mini Metallic bordlampe fås i følgende farver: Copper Lustre, Golden Lustre og Silver Lustre.

LED:
220/240V, 50/60Hz
20W CFL / 10W LED E27

Mål:
Skærm: H15 cm x Ø13 cm
Højde: 40 cm
Fod: Ø17 cm
Vis mere
Vis mindre

Anglepoise Type 75 ™ Mini Metallic bordlampe

DKK 1.675,00

   På lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0