Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
AYTM Aedes Shelf, Hylde 50 cm.
AYTM Aedes Shelf, Hylde 50 cm.
AYTM Aedes Shelf, Hylde 50 cm.
Den fine og dekorative hylde fra AYTM er formet ud fra en idé om, at enkelhed altid giver mest mening. Aedes hylden er en enkel, men rigtig smuk og elegant hylde, som bærer præg af detaljer i form af de fine beslag. De flotte beslag får Aedes hylden til at skille sig ud fra andre hylder og giver et elegant og dekorativt udtryk i dit hjem.

Brug Aedes til at udstille eksempelvis dine vaser, kunst eller en form for anden dekorativ genstand.

Den smukke hylde fås i to længder - 50 cm. og 80 cm. Vælg mellem en sort hylde eller valnødshylde, og vælg beslag i enten sort eller guld.
Du kan kombinere hylderne efter længde og materiale, så de passer ind i lige netop dit hjem, til dine behov og i din indretning.

Materialer:
Hylde: Finér.
Beslag: Jern.

Mål:
Længde: 50 cm.
Bredde: 18 cm.
Højde: 12 cm.
Vis mere
Vis mindre

AYTM Aedes Shelf, Hylde 50 cm.

DKK 799,00


   På lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0