Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
AYTM Angui spejl t/ gulv
Angui spejl til gulv fra danske AYTM. Gulvspejlet er i stilfuldt design med runde former. Den enkelte form danner et luksuriøst look med en god af marmor og en lille hyldebakke. Det rørformet stel danner ramme om spejlet og fremstår i sin helhed som skulpturalt.

Det smukke spejl vil klæde ethvert rum i din indretning men vil passer særlig godt til dit soveværelse, i en rumlig entré, på kontoret til kundernes jakker og i soveværelset. Den lille bakke på spejlet kan bruges til nøgler, din pung eller handsker m.m.

Mål: D:28 x H:180 x B:46cm
Materialer: Marmor, sprøjtemalet jern
Farve: Anthracite
Vis mere
Vis mindre

AYTM Angui spejl t/ gulv

Før DKK 4.999,00
DKK 3.749,25
Spar DKK 1.249,75
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 08-12-2019.
   5-7 dages leveringstid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0