Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
AYTM Concha Knage/Greb Silver
AYTM Concha Knage/Greb Silver
AYTM Concha Knage/Greb Silver
Smuk og dekorativ knage og greb fra AYTM i silver.

En knage er ikke kun til at hænge dit overtøj på. Det er også en pyntegenstand, der pynter i dit hjem, når de ikke er i brug. Concha udgør et kunststykke med en funktion. Derfor er Concha knagerne et super valg til at bruge i eksempelvis din entré eller i soveværelset, som en knage og samtidig et kunststykke på væggen.

Vælg mellem fire forskellige størrelser: XS - S - M og L.

Materiale: 100% zamak-zink.

Mål:
XS: L: 3,8 cm. B: 12 cm. H: 11,5 cm.
S: L: 4,8 cm. B: 16 cm. H 15,5 cm.
M: L: 5,8 cm. B: 20 cm. H: 19,5 cm.
L: L: 6,8 cm. B: 24 cm. H: 23,5 cm.

Fås også i Gulv - se relaterede varer
Vis mere
Vis mindre

AYTM Concha Knage/Greb Silver

DKK 299,00

   På lager
Antal
Relaterede varer
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0