Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
AYTM Curva Stool & Shelf
AYTM Curva Stool & Shelf
AYTM Curva Stool & Shelf
AYTM Curva Stool & Shelf
CURVA Stool fra danske AYTM er et elegant og multifuktionelt møbel. CURVA kan både bruges som skammel, stående hylde eller natbord og har en pratisk støtte i midten så du kan lægge magasiner eller sætte bøger op ad den. CURVA fåes i tre klassiske farver og er et møbel der passer ind i alle hjem.

L32,4 x W32,4 x H48,4 cm
Metal m. messing-belægning, metal m. chrome belægning, metal m. pulverlakering
Multifuktionel
Vis mere
Vis mindre

AYTM Curva Stool & Shelf

DKK 1.499,00

   Ikke på lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0