Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
AYTM Luceo bordlampe
AYTM Luceo bordlampe
AYTM Luceo bordlampe
AYTM Luceo bordlampe
AYTM Luceo bordlampe
Bordlampe Luceo fra AYTM i et elegant og luksusøst design. Bordlampen er smal i sit design med en gennemsigtig detalje ved lampens fod. Lampen fås i sort eller guld med tænd og sluk på lampens top.

Brug lampen i stuen, på kontoret eller i soveværelset. Kombinere lamperne med gulvlamper m.m og skab en hyggelig stemning sammen.

Lampens mål:
Ø 12 x H50 cm

Standart test CE
Vis mere
Vis mindre

AYTM Luceo bordlampe

DKK 3.499,00

   På lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0