Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
AYTM Torus vase, small
AYTM Torus vase, small
AYTM Torus vase, small
AYTM Torus vase, small
Torus glasvase fra AYTM.

Glasvasen Torus glasvase er i et smukt og stilfuldt design af to lag af glas i to farver transparent glas. Vasens øverste del er elegant halvkugle med en aflang hals, hvor du kan placere dine blomster eller grene. Brug den elegante Torus vase til spisebordet i stuen eller køkkenet. Kombiner vasen med andre fine former, der vil tage sig godt ud med Torus vasen så som skåle og vaser i samme nuancer.

Torus vase fås i rose, blå, grøn og amber. Glasvasens bund er i sort transparent glas.

Materialer:
Vasen er fremstillet i to lag glas.

Mål:
Diameter: 15 cm.
Højde: 19,5 cm.

Vis mere
Vis mindre

AYTM Torus vase, small

DKK 399,00

   På lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0