Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
AYTM Tota Tealight fyrfadsstage
AYTM Tota Tealight fyrfadsstage
En super fin og feminin fyrfadsstage i skønne farvenuancer fra AYTM. T-Lite Holder fra AYTM er lavet af håndlavet glas og fås i flere forskellige farve nuancer, som giver et lækket farvespil. Brug fyrfadsstagen til at skabe en hyggelig og rar atmosfære i stuen, på kontoret eller i soveværelset. Da stagen er fremstillet af håndlavet glas, kan små variationer i farve og form forekomme.

Mål: Ø 9,8 x H 10,3 cm
Vis mere
Vis mindre

AYTM Tota Tealight fyrfadsstage

Før DKK 249,00
DKK 199,00
Spar DKK 50,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.

   Vælg variant for status
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0