Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
AYTM Vivero vandkande
AYTM Vivero vandkande
Vand dine planter og blomster med stil med den eksklusive AYTM Vivero vandkande. Den smukke vandkande har et unikt formsprog, som taler til den ægte designelsker. I samspil med vandkandens  skinnende overflade i rustfrit stål er Vivero perfekt til den moderne, nordiske boligindretning. Du kan derfor sagtens tillade dig at lade Vivero indgå som et pyntende og funktionelt designobjekt i din boligindretning.

Mål: L 38 x B 12 x H 16,5 cm
Vis mere
Vis mindre

AYTM Vivero vandkande

DKK 799,00

   Vælg variant for status
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0