Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Biny - DCW Éditions
Mærker

Biny - DCW Éditions

Biny-serien fra DCW Éditions er en lampe-serie oprindeligt designet af Jacques Binys i 1958. I relanceringen af Biny-serien, har DCW forbedret og forstærket det oprindelige lampedesign med bl.a. LED-lys og USB-port til smartphone og andre enheder.
Biny-serien består af væglamper med og uden spot, gulvlamper og spotlamper. Seriens design er moderne med et enkelt og grafisk formsprog.
Biny - DCW Éditions

Lamperne er designet med flotte detaljer, der ikke bare skaber et moderne look, men som også er et brugbart lys til læsning, hygge eller arbejde. Eksempelvis bordlampen, Biny table, der har justerbare flapper, som skaber et blødt og brugbart lys til rummet uafhængig af funktion. Biny-serien fås i sort, hvid og smukke metaller i krom og gulv farver.

Biny-serien består af en række af smukke lamper, der kan stå på bordet og hænge på væggen. Du finder bl.a. Biny table i henholdsvis sort, hvid, hvid/sort i et grafisk formsprog. Og Biny Spot der er designet til væg i mat sort, krom og guld. Spotlampens farver er kombineret og sammensat på forskellige måder. Der er langt vægt på smukke detaljer og funktioner. Til væggen finder du også Biny Box lamperne fra Biny-serien. Deres design er funktionelt og moderne og fås i flere størrelser. Lyskilden er yderst blødt og behageligt. Lyset styres ved metalflapper, der kan justeres efter behov. Lampen er velegnet til ethvert rum i dit hjem, hvor du vil have et behageligt lys til at arbejde og hygge i.

I blandt de elegante lamper i Biny-serien er en anden væg lampe ved navn Biny Bedside og som navnet siger, er den designet til soveværelset. Væglampen er tilpasset til sengelæsning med en spot. Spotlyset fås så den kan side i henholdsvis højre og venstre side. Lampen kommer i sort, hvid, sort/hvid.

Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0