Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands

Trends

Aktuelle boligtrends

"Complet Living er en dansk webshop, der er skabt på baggrund af passion og kærlighed til boligindretning. Alle produkter, du finder på vores webshop, er håndplukkede designvarer til dig og din bolig.

Os fra Complet Living brænder for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Selvom Complet Living er en online forretning, er det vigtigt for os at kunne inspirere og give vores kunder en nærværende oplevelse, når de handler hos completliving.dk.

Vores ambition med dette trendunivers er derfor at skabe en inspirationskilde, hvor du føler, at du har en korrekt fornemmelse af produkternes udseende og materiale. Derfor er billedvalg, opsætning i miljøer og beskrivelser af produkterne vigtige for os. Samtidig forsøger vi at have et personligt præg, så du ikke er i tvivl om, hvem du handler med - selvom det hele foregår online -  det er vigtigt for os, at det er tydeligt, hvem der står bag, og hvem du handler med. Cecilie, Complet Living.

Trine Schmidt - Finally it's Christmas again


Ida Hove - Man har vel lov at drømme...


Trine Schmidt - Wedding bells are ringing


Inspiration til børneværelsetIda Hove - Min MajTrine Schmidt - Here comes the summer sunDer er kærlighed i luftenIda Hove "Julen står for døren..."Trine Rødsgaards bud på indretning til dette års efterår og vintertidIda Hove - Min NovemberTom Dixon skønheder til kontoretIda Hove "tager efteråret ind" - Stjæl stilen


Tag efteråret ind

Spastemning på dit badeværelseStjæl køkkenstilen: Blå-grønne nuancer og eksklusiv messingOm Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0