Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
by KlipKlap Build & Bounce, half circle
by KlipKlap Build & Bounce, half circle
by KlipKlap Build & Bounce, half circle
by KlipKlap Build & Bounce, half circle
Build & Bounce Half Circle. Half Circle er del af spritny produktserie fra By Klipklap, med moduler tiltænkt til leg, og som inspirerer og vækker børns fantasi, kreativitet og bevægelse.

I den nye serie Build & Bounce finder du 3 nye designobjekter, som Half Circle, Rainbow og Circle, som er "byggeklodser" der alle kan bruges som legemøbler til huler, tumlebaner og balancetræning, samtidig med at de stadig udgør et siddemøbel i ligehed med en puf eller skammel.

By KlipKlap Half Circle er specielt sjov for børn at sidde og ride på, eller for forældre at hvile deres hoved eller fødder på når de ligger ned. Den kan også bruges til at styrke nakkemuslkerne hos babyer eller træne børns balancesans, når modulet vender den flade side opad.

Er fremstillet af 100% Økotex certificeret koldskum og møbeltekstil.
Mål: H: 17 x B: 33 x D: 36 cm.
Produktet tåler kun rens.
Vis mere
Vis mindre

by KlipKlap Build & Bounce, half circle

DKK 849,00

   Ikke på lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0