By Klipklap KK 3 fold, foldemadras

DKK 5.600,00
På lager
By KlipKlap 3 Fold er en multimadras, der fungerer både som sofa, puf, soveplads og/eller legeplads. Møblet skifter funktion ved simpelthen bare at folde 3-lags madrassen ud eller ind. Den øverste af de 3 madrasser, kan foldes op af en væg, så madrassen fungerer som en sofa med ryglæn.

KlipKlap 3 Fold er designet til familien, der har små og/eller større børn og teenagere, idet fold-ud-madrassen kan bruges på et utal af måder. Møblet er en suveræn slængeplads for hele familien, og som sovemadras, når der er overnattende gæster. Helt udfoldet bliver møblet til en skøn tumlemadras velegnet til motoriske udfoldelser (kravleøvelser, kolbøtter osv.).

Multimadrassen har fyld af koldskum, og betræk i 100% kvadratstof. Koldskummet er så kompakt, at der ikke kommer aftryk, heller ikke efter lang tids hyppig brug. Stoffet har maximal kvalitet og slidstyrke. Materialet er 100% polyester, et smudsafvisende materiale, der er meget nemt at holde rent. Krummer mm. kan hurtigt børstes væk, og stoffet kan aftørres med en fugtig klud.

Mål:
Udfoldet: L 180 x B 150 x H 12 cm
Som puf: L 180 x B50 x H 36 cm

Materiale: Kerne: 100% koldskum Betræk: 100% polyester

Der er ingen brommerende flammehæmmere i hverken stof eller skum i nogen af KlipKlaps produkter! Børn og voksne kan roligt tumle videre.
#Completliving
Instagram Shop