By Klipklap KK 3 fold, jubilæums foldemadras

DKK 5.400,00
På lager
Det er nu hele 10 år siden at Pia, som står bag byKlipKlap stod og manglede en madras til hendes nyfødte, hvor han kunne tumle og lege på. Det viste sig hurtigt at hun ikke var den eneste der havde stået i denne situation, og i dag er byKlipKlap at finde i rigtig mange hjem. For at fejre byKlipKlaps 10 års jubilæum har de designet to nye eksklusive farver til den populære KK 3 fold madras. En madras der skaber glæde for hele familien. Brug den på børneværelset til leg eller foran fjernsynet hvor børn som voksne kan ligge og se film. Super anvendelig og samtidig et smukt møbel at have stående. Der er uden tvivl dømt mange hyggelige og sjove timer sammen med byKlipKlap.


Multimadrassen har fyld af koldskum, og betræk i 100% kvadratstof. Koldskummet er så kompakt, at der ikke kommer aftryk, heller ikke efter lang tids hyppig brug. Stoffet har maximal kvalitet og slidstyrke. Materialet er 100% polyester, et smudsafvisende materiale, der er meget nemt at holde rent. Krummer mm. kan hurtigt børstes væk, og stoffet kan aftørres med en fugtig klud.

Mål:
Udfoldet: L 180 x B 150 x H 12 cm
Som puf: L 180 x B50 x H 36 cm

Materiale: Kerne: 100% koldskum Betræk: 100% polyester

Der er ingen brommerende flammehæmmere i hverken stof eller skum i nogen af KlipKlaps produkter! Børn og voksne kan roligt tumle videre.
#Completliving
Instagram Shop