by Lassen Chair - spisebordsstol, tekstil
by Lassen Chair - spisebordsstol, tekstil
by Lassen Chair - spisebordsstol, tekstil
by Lassen Chair - spisebordsstol, tekstil
Lassen stol i læder er en enkel og elegant spisebordsstol. Stolens enkelte design har et stringent look med en blød og organisk form. Stolen er polstret i tekstil med sorte ben i stål.

Stolen er perfekt som spisebordsstole, kontorstol eller som stole til et mødelokale. Stolen er behagelig at side i og fås i læder og tekstil.

Fås i følgende farver i tekstil: Forest nap 952(grøn), Jupiter (beige), Jupiter 47 (mørkeblå), Crisscross (rosa), fiord 721(isblå) og fiord 151 (grå)

Mål:
Højde: 88 cm
Bredde: 58 cm
Sæde højde: 46.5 cm

Farve/materiale: Textil
Design: Flemming Lassen, Magnus Sangild & Marianne Viktor 2018
Vis mere
Vis mindre

by Lassen Chair - spisebordsstol, tekstil

Før DKK 4.995,00
DKK 3.946,05
Spar DKK 1.048,95
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 24-11-2019.

   På lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0