by Lassen Frame 49, boks inkl hylde og låge

DKK 3.849,00
På lager
Varenummer:bl40374
Frame 49 boks med låge og hylde fra by Lassen. Frame 49 er kvadratisk i formen og med låge monteret, der gør boksen velegnet til reol til ophæng på væg eller gulv.

Frame er en fleksibel opbevaringsløsning af kvadratiske bokse i kubistiske rammer. Frame kan hænges direkte på væggen, stables og stå frit på gulvet. Frame kan fås med låg, som kan sættes på kassen, så låget fungere som en låge. Frames kommer i fire størrelser og de kan kombineres på forskellige måder eks. med understel(base) og indsatser til vin m.m. Mulighederne for individuelle kombinationer er uendelige. Frame er produceret i Danmark og er skabt med sans for detaljerne. Frame forener funktion, kvalitet og æstetik.

Kombiner Frame 49 til en klassisk reol eller en unik skulptur på væggen eller noget helt tredje. Frame 49 er perfekt til opbevaring i entréen, den smalle dybde gør det muligt at skabe plads til handsker, hue og nøgler m.m. og i kombination med en mini garderobestang, kan du gøre plads til ophæng af overtøj.

Fås i følgende farver og overflader: Eg, røget eg, mørkegrå melamin, lysegrå melamin, sort ask, lysegrøn melamin, hvid ask, mørkeblå melamin og hvid melamin.

Mål: h:49 x l:49 x d:42 cm
Indvendige mål: 39,5x46x46 cm
Materiale: Finér / mdf / lakeret stål
Lågen er monteret

Design: Mogens Lassen 1943 / by Lassen 2013
#Completliving
Instagram Shop