Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
by Lassen Frame Shoe Cabinet
by Lassen Frame Shoe Cabinet
by Lassen Frame Shoe Cabinet
by Lassen Frame Shoe Cabinet
Frame Shoe Cabinet by Lassen til sko. Skoskabet er til ophæng på væggen i et enkelt design.

Frame er en fleksibel opbevaringsløsning af kvadratiske bokse  i kubistiske rammer. Frame kan hænges direkte på væggen, stables og stå frit på gulvet. Frames kommer i fire størrelser og de kan kombineres på forskellige måder eks. med understel(base) og indsatser til vin m.m. Mulighederne for individuelle kombinationer er uendelige. Frame er produceret i Danmark og er skabt med sans for detaljerne. Frame forener funktion, kvalitet og æstetik.

Brug Frame Shoe Cabinet i din entréen til opbevaring af sko og kombinere kabinettet med Frame bokse til opbygning af en garderobe til overtøj, hue, handsker og nøgler m.m.

Fås i følgende farver og overflader: mørkegrå melamin, lysegrå melamin, mørkeblå melamin, hvid melamin og sort ask.

Mål: 42x70x21 cm
Indvendige mål: 25x25x25 cm
Materiale: Finér / mdf / lakeret stål

Design: Mogens Lassen 1943 / by Lassen 2017
Vis mere
Vis mindre

by Lassen Frame Shoe Cabinet

DKK 4.499,00

   På lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0