by Lassen Kubus 4 lysestage

Før DKK 1.179,00
DKK 825,30
SparDKK 353,70
På lager
Varenummer:10004
Kubus 4 lysestage i enkelt dansk design fra by Lassen. Lysestagen har en kvadratisk form til 4 stearinlys. Den firkantede lysestage, Kubus 4 er en sand klassiker, der skaber en elegant stemning et hvert sted i boligen med den skulptur form.

Kubus 4 lysestage fås i 5 forskellige farver: Hvid, sort, messing, bruneret kobber og nikkel.

Brug lysestagen året rundt til enhver lejlighed, hvor der skal hygges. Kubus 4 skaber hygge i den søde juletid med lys til advents. Pynt den med fine julegrene og stearinlys eller lad den stå i sin rene form som skulptur i stuen. Kombinere Kubus 4 med Kubus skåle eller en smuk vase med friske blomster.

Produkt: Kubus 4
Mål: 14 x 14 cm
Farver: Messing, sort, hvid, nikkel og bruneret kobber
Materiale: Lakeret stål

Rengøring: Du kan rengøre lysestagen ved at varmebehandling. Vend stagen med lyseholderen ned ad, og placer den på en bageplade med bagepapir. Sæt bagepladen i en 75 grader varm ovn i 15-20 minutter. Hold øje med ovnen, lysestagen tåler ikke varmegrader over de 75 grader. Stagen kan herefter tørres af med en fugtig klud.

NB! Brug aldrig skarpe genstande og kogende vand til at rengøre lysestagen med. Det anbefales at lysene aldrig brænder helt ned i stagen, da det kan medføre misfarvninger eller skader på lakeringen.

Design af Arkitekt Morgens Lassen
#Completliving
Instagram Shop