by Lassen Kubus 8 lysestage

DKK 2.159,00
Vælg variant for status
Varenummer:10008
Kubus 8 lysestage i et elegant og enkelt design fra by Lassen. Lysestagen har den karakteristisk kubeform, som gennemgående for hele Kubus Kollektion. Kubus 8 har plads til 8 lys og fås i 2 farver og 3 metaller. Lysestagen er, i sig selv, en elegant skulptur med et stringent og grafisk look.

Brug lysestagen som gulvlysestage til de hyggelige aftenstunder. Lysestagen Kubus 8 er også yderst elegant i kombination med andre produkter fra Kubus Kollektion. Du finder smukke skåle til planter og vaser til friske blomster, samt mindre lysestager som Kubus 1.
Kubus 8 lysestage fås i 5 forskellige farver/metaller: Hvid, sort, messing, bruneret kobber og nikkel

Produkt: Kubus 8
Mål: 23 x 23 cm
Farver: Messing, sort, hvid, nikkel og bruneret kobber
Materiale: Lakeret stål

Rengøring: Du kan rengøre lysestagen ved at varmbehandling. Vend stagen med lyseholderen ned ad, og placer den på en bageplade med bagepapir. Sæt bagepladen i en 75 grader varm ovn i 15-20 minutter. Hold øje med ovnen, lysestagen tåler ikke varmegrader over de 75 grader. Stagen kan herefter tørres af med en fugtig klud.

NB! Brug aldrig skarpe genstande og kogende vand til at rengøre lysestagen med. Det anbefales at lysene aldrig brænder helt ned i stagen, da det kan medføre misfarvninger eller skader på lakeringen.

Design af Arkitekt Morgens Lassen
#Completliving
Instagram Shop