by Lassen Light'In lanterne
by Lassen Light'In lanterne
by Lassen Light'In lanterne
by Lassen Light'In lanterne
Lanternen Light'In fra by Lassen er i et tidsløst og enkelt design. Light'In har den karakteristiske og genkendelige form fra Kubus-serien med sort stel og rundt glas, samt et fint praktisk låg, der beskyttelser lyset mod vind og regn.

Lanterne kan skabe en hyggelig atmosfære og kan bryges både inde og ude. I Light'In lanterne kan du bruge et smukt bloklys, fyrfadslys eller et LED-lys. Brug den smukke lanterne i dit vindue i stuen som hyggespreder og dekoration med en fin buket blomster eller lad Light'In lyse op på altanen og terrassen i den mørke tid.


Mål:
H: 25,8 cm
B: 12 cm
D: 12 cm

Materiale:
Klart glas
Sort pulverlakeret metal
Vis mere
Vis mindre

by Lassen Light'In lanterne

Før DKK 1.199,00
DKK 959,20
Spar DKK 239,80
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 12-11-2019.
   1-2 dages leveringstid
Antal
Relaterede varer
Andre har også købt
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0