by Lassen Line lysestage
by Lassen Line lysestage
by Lassen Line lysestage
by Lassen Line lysestage
Line lysestage i et enkelt design fra by Lassen. Lysestagens design tager udgangspunkt i den karakteristisk kubeform, som er gennemgående for hele Kubus kollektion. Lysestagen har plads til to lys og fås i hvid, sort, messing, bruneret kobber og nikkel.

Brug lysestagen som hyggelys ved sofabordet. Kombinere Line med Kubus 1, skåle med en fin plante eller vaser til grene og friske afskåret blomster.

Produkt: Line
Mål: 16 x 10 cm
Farver: Messing, sort, hvid, nikkel og bruneret kobber
Materiale: Lakeret stål

Rengøring: Du kan rengøre lysestagen ved at varmebehandling. Vend stagen med lyseholderen ned ad, og placer den på en bageplade med bagepapir. Sæt bagepladen i en 75 grader varm ovn i 15-20 minutter. Hold øje med ovnen, lysestagen tåler ikke varmegrader over de 75 grader. Stagen kan herefter tørres af med en fugtig klud.

NB! Brug aldrig skarpe genstande og kogende vand til at rengøre lysestagen med. Det anbefales at lysene aldrig brænder helt ned i stagen, da det kan medføre misfarvninger eller skader på lakeringen.

Design af Arkitekt Morgens Lassen
Vis mere
Vis mindre

by Lassen Line lysestage

Før DKK 875,00
DKK 700,00
Spar DKK 175,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 12-11-2019.

   På lager
Antal
Relaterede varer
by Lassen Kubus 1 lysestage
by Lassen Kubus 1 lysestage Før DKK 499,00
DKK 399,20
Info/køb
by Lassen Kubus 4 lysestage
by Lassen Kubus 4 lysestage Før DKK 1.095,00
DKK 876,00
Info/køb
by Lassen Kubus 8 lysestage
by Lassen Kubus 8 lysestage Før DKK 1.975,00
DKK 1.580,00
Info/køb
by Lassen Kubus T fyrfadsstage
by Lassen Kubus T fyrfadsstage Før DKK 499,00
DKK 399,20
Info/køb
by Lassen lyseslukker, sort
by Lassen lyseslukker, sort Før DKK 249,00
DKK 199,20
Info/køb
Andre har også købt
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0