by Lassen Mingle sofa, lammeskind
by Lassen Mingle sofa, lammeskind
by Lassen Mingle sofa, lammeskind
by Lassen Mingle sofa, lammeskind
Mingle sofa har en organisk og elegant form. Sofaen appellerer med sit varme ydre til hjemlig hygge og nærvær. Mingle Sofa er i lammeskind og er designet af arkitekten Flemming Lassen tilbage i 1935.

Sofaen fås i farven Moonlight(hvid/råhvid) og Espresso(brun)

Mål: H: 79 x B: 152 x D: 68 cm
Sædets højde og dybde: 45 cm / 58 cm
Materiale: Lammeskind
Farve: Moonlight og Espresso

Sofaen produceres efter bestilling - 12-14 ugers leveringstid
Vis mere
Vis mindre

by Lassen Mingle sofa, lammeskind

DKK 59.999,00

   På lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0