Lysestager

Lad lyset skinne året rund med en elegant kubus lysestage fra by Lassen Kubus kollektion. De elegante lysestager er i et klassisk og tidløst design med den karakteristiske kube form, som er kendetegn for by Lassen produkter. Lysestagerne fås i fem forskellige størrelser og design – alle stagerne kan fås i sort, hvid, messing, brunerede kobber og nikkel. Se udvalget her

Kubus lysestage by Lassen er en ægte design klassiker

I 1962 designede arkitekten Mogens Lassen en lysestage, som skulle vise sig at blive startskuddet for hele Kubus-kollektionen, som vi kender den i dag. Den ikoniske lysestage, også kaldt Kubus 4 er moderen til alle de andre lysestager i kollektionen. Det karakteristiske ved designet, er at kuben går igen og hver enkel kubus produkt passer med hinanden.

I familien med lysestager finder du Kube 1, der er kube med plads til et enkelt stearinlys, Kubus T til et fyrfadslys og Line, der med enkelte og elegante linjer, har plads til 2 stearinlys. Kube 4 er til 4 lys og er, som nævnt tidligere, ægte klassikere og sidste, men ikke mindst Kubus 8, der er Kubus lysestage kollektionens store sag med plads til 8 stearinlys.

Brug de elegante lysestager sammen sammen med hinanden og skab din helt egen opsætning. Kombinere lysestagen Line med Kubus 1 og vælg imellem de skønne metaller og farver. Du kan også kombinere stagerne med de andre produkter fra kollektionen.

Hele kollektionen består af Kubus 1, Line, Kubus 4, Kubus 8, Kubus T, Kubus Bowl Mini, Kubus Bowl Small, Kubus Bowl Large, Kubus Bowl Centerpiece Small, Kubus Bowl Centerpiece Large, Kubus Vase Lolo, Kubus Vase Lily og Kubus Vase Flora samt tilbehør til Kubus kollektionen.
#Completliving
Instagram Shop