Skåle

Her finder du et skønt udvalg af skåle fra Kubus kollektionen by Lassen. Skålene fås i en høj og lav model. Formen er den karakteristiske kube med en cirkelformet skål. Kubusskålene fås i fem forskellige størrelser og i farverne sort, hvid, messing og brunerede kobber. Brug den i køkkenet til krydderier, til dekoration på spisebordet med blomster eller frugt og i sammenhæng med Kubus Flora. Se udvalget herunder.

by Lassen – Skåle til enhver begivenhed

Kubus-kollektionen kom til verden i 1961 med den klassiske Kubus lysestage – Kubus 4 og senere fulgte en linje af elegante og enkle designklassikere med. Alle med det karakteristiske kvadratiske og kubeformet udtryk, som også navnet springer ud af. I dag består kollektionen består af Kubus 1, Line, Kubus 4, Kubus 8, Kubus T, Kubus Bowl Mini, Kubus Bowl Small, Kubus Bowl Large, Kubus Bowl Centerpiece Small, Kubus Bowl Centerpiece Large, Kubus Vase Lolo, Kubus Vase Lily og Kubus Vase Flora samt tilbehør til Kubus kollektionen.

I 2005 lancerede by Lassen den første Kubus Bowl og senere fulgte hele serien med. Serien består af fem forskellige størrelser af skåle, der sammen og hver for sig, passer sammen. Skålene kan bruges i køkkenet til madvarer og krydderier. De elegante skåle kan kombineres med hele Kubus kollektionen og indgå sammen. Brug eksempelvis en lille lysestage sammen med den lille skål, Centerpiece og skab en hyggelig stemning på spisebordet.
#Completliving
Instagram Shop