Vaser
Mærker

Vaser

Sæt dine blomster i en elegant og enkle vase fra by Lassens Kubus kollektion – vælg imellem Lily, Lolo og Flora. De smukke vaser har alle et grafisk look med den karakteristiske kvadratiske form, som kendetegner by Lassen produkter. Vaserne kommer i forskellige størrelser, du kan vælge en vase til dit bord, din karm – eller en flot gulvvase til større blomsterarrangementer og grene. Vaserne fås i den sort og hvid. Se udvalget herunder.

by Lassen - Kubus vase Lilly, Lolo og Flora

I 1962 designede by Lassen den ikoniske Kubus lysestage, der senere blev udvidet med Kubus-kollektionen. Kollektionen består af en række af designklassikere af arkitekten Mogens Lassen og Søren Lassen. Hele kollektionen er stadig fremstillet i Danmark og har opnået en status som moderne international ikon.

Kubus kollektionen har i dag et smuk udvalg af produkter til hjemmet. Karakteristisk ved hele kollektionen, er at kuben går igen og hver enkel kubus produkt passer med hinanden. Hele kollektionen består af Kubus 1, Line, Kubus 4, Kubus 8, Kubus T, Kubus Bowl Mini, Kubus Bowl Small, Kubus Bowl Large, Kubus Bowl Centerpiece Small, Kubus Bowl Centerpiece Large, Kubus Vase Lolo, Kubus Vase Lily og Kubus Vase Flora samt tilbehør til Kubus kollektionen.

Det seneste skud på stammen i familien Kubus Kollektion er vasen Lolo, Flora og lily, der med hver deres størrelse, dekorerer hjemmet helt enkelt og elegant. Brug dem sammen med hinanden og skab din helt egen opsætning med friske grene og afskåret blomster på stuens gulv.

Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0