Vaser

Sæt dine blomster i en elegant og enkle vase fra by Lassens Kubus kollektion – vælg imellem Lily, Lolo og Flora. De smukke vaser har alle et grafisk look med den karakteristiske kvadratiske form, som kendetegner by Lassen produkter. Vaserne kommer i forskellige størrelser, du kan vælge en vase til dit bord, din karm – eller en flot gulvvase til større blomsterarrangementer og grene. Vaserne fås i den sort og hvid. Se udvalget herunder.

by Lassen - Kubus vase Lilly, Lolo og Flora

I 1962 designede by Lassen den ikoniske Kubus lysestage, der senere blev udvidet med Kubus-kollektionen. Kollektionen består af en række af designklassikere af arkitekten Mogens Lassen og Søren Lassen. Hele kollektionen er stadig fremstillet i Danmark og har opnået en status som moderne international ikon.

Kubus kollektionen har i dag et smuk udvalg af produkter til hjemmet. Karakteristisk ved hele kollektionen, er at kuben går igen og hver enkel kubus produkt passer med hinanden. Hele kollektionen består af Kubus 1, Line, Kubus 4, Kubus 8, Kubus T, Kubus Bowl Mini, Kubus Bowl Small, Kubus Bowl Large, Kubus Bowl Centerpiece Small, Kubus Bowl Centerpiece Large, Kubus Vase Lolo, Kubus Vase Lily og Kubus Vase Flora samt tilbehør til Kubus kollektionen.

Det seneste skud på stammen i familien Kubus Kollektion er vasen Lolo, Flora og lily, der med hver deres størrelse, dekorerer hjemmet helt enkelt og elegant. Brug dem sammen med hinanden og skab din helt egen opsætning med friske grene og afskåret blomster på stuens gulv.
#Completliving
Instagram Shop