By Wirth Crush me salt kværn, natur
By Wirth Crush me salt kværn, natur
By Wirth Crush me salt kværn, natur
Crush me er en kværn til salt i et enkelt og nordisk design. Kværnen er designet i eg og indeholder en high-end keramisk kværn fra CrushGrind.

By Wirth Crush me kværn er designet utrolig smukt, hvor kværnens funktion har været i fokus, for at sikre at den drysser mindst muligt på bordet. Kværnen kan indstilles til forskellige grovheder og er nem at bruge.

Mål
H: 14 cm, Dia: 5,5 cm

Farver
Oiled oak, Black oak
Eg behandlet med olie og sortmalet eg
Vis mere
Vis mindre

By Wirth Crush me salt kværn, natur

Før DKK 399,00
DKK 319,20
Spar DKK 79,80
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 22-09-2019.
   1-2 dages leveringstid
Antal
Relaterede varer
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0