By Wirth Rack knagerække, røget eg
By Wirth Rack knagerække, røget eg
By Wirth Rack knagerække, røget eg
Den uundværlige knagerække er endnu en af de klassiske accessories, by Wirth har kastet sig over i 2016. Inspirationen kommer fra den gode, gamle knagerække med helt regulære knager, som du både kan hænge jakken direkte på eller placere en bøjle på - evt. by Wirths Coat Hanger, der matcher designet. Rack fås i to størrelser, så den passer til både små og store hjem, i køkkenet, på badeværelset osv. Stroppen og stangen er fastgjort til hinanden, så stangen ikke drejer under jakkernes vægt.

Knagerækken Rack er designet i materialerne kernelæder og røget eg.

Fås i to størrelser:
Rack 4 Dots, længde 51,5 cm.
Rack, 6 Dots, længde 80,5 cm.
Vis mere
Vis mindre

By Wirth Rack knagerække, røget eg

DKK 799,00

   På lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0