By Wirth Scala spisebord
By Wirth Scala spisebord
By Wirth Scala spisebord
Scala Dining Table er en del af en møbelserie udviklet til den nye indretning af Scala Foyer på Aarhus Teater. Spisebordet har et enkelt og let design med fine håndværksmæssige detaljer -ægte dansk snedkerhåndværk! Scala Dining Table er lavet i FSC certificeret egetræ med foldbart stel i mat sort stål, der giver bordet styrke og karakter. Spisebordet findes i sæbebehandlet eg og olieret eg, og har bløde rundede hjørner samt en affaset underkant i begge ender, der matcher resten af Scala serien.

L: 180 cm, B: 90 cm, H: 73.5 cm
Sæbebehandlet eg og olieret eg
Vis mere
Vis mindre

By Wirth Scala spisebord

Før DKK 11.800,00
DKK 9.440,00
Spar DKK 2.360,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 22-09-2019.

   Ikke på lager
Antal
Relaterede varer
By Wirth Scala Bench
By Wirth Scala Bench Før DKK 5.800,00
DKK 4.640,00
Info/køb
By Wirth Scala Stool
By Wirth Scala Stool Før DKK 3.000,00
DKK 2.400,00
Info/køb
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0