By Wirth toiletrulleholder, sort
By Wirth toiletrulleholder, sort
Før den nordiske stil ud på badeværelset med en toiletrulleholder i smukke naturmaterialer. Her er de skarpe detaljer fra by Wirths øvrige design ført videre til et helt uundværligt item, der løser en klassisk funktion på en æstetisk måde, der gør det, nå ja, til en fornøjelse at gå på toilettet.

Læderstroppen er placeret i et lille indhak i knagen og bliver fastgjort nedefra med en diskret skrue. På den ene ende af egetræstangen sidder en geværknap, som du vipper læderstroppen ud over for nemt at skifte toiletrullen - i øvrigt samme princip som på køkkenrulleholderen Hands On.

Materiale: Egetræ og læder

B: 13 cm, H: 15 cm
Vis mere
Vis mindre

By Wirth toiletrulleholder, sort

Før DKK 348,00
DKK 278,40
Spar DKK 69,60
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 22-09-2019.
   1-2 dages leveringstid
Antal
Relaterede varer
By Wirth Double loop multikrog, sort
By Wirth Double loop multikrog, sort Før DKK 299,00
DKK 239,20
Info/køb
By Wirth Rack knagerække, sort
By Wirth Rack knagerække, sort Før DKK 799,00
DKK 639,20
Info/køb
By Wirth toiletrulleholder, natur
By Wirth toiletrulleholder, natur Før DKK 348,00
DKK 278,40
Info/køb
By Wirth håndklædeholder, Sort
By Wirth håndklædeholder, Sort Før DKK 399,00
DKK 319,20
Info/køb
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0