By Wirth Towel Rack - håndklædestativ
By Wirth Towel Rack - håndklædestativ
By Wirth Towel Rack - håndklædestativ
By Wirth Towel Rack - håndklædestativ
Enkel og elegant håndklædestativ fra by Wirth. Håndklædestativet er en del af by Withs baderumsserie, hvor du bl.a. også finder kroge og toiletrolleholder.

Håndklædestativet er en stilfuld og praktisk opbevaring til dine håndklæder, der fås i det velkendte materiale eg. Håndklædestativet kan også bruges på kontoret, hvor rene håndklæder skal være synlig og inden for rækkevidde.

Det elegante håndklædestativ giver dig mulighed for at gemme og vise dine håndkæder på dit badeværelse på en praktiv og stilfuld måde. Den sorte ramme og egepanelet giver dit badeværelse en spa-følelse - også på en hverdag.

Håndklædestativet fås i sæbevasket eg, olieret eg, røget eg og sort eg.

B 24 cm, H 62 cm, D 10.5 cm

Farver: natur eg, røget eg og sort eg
Vis mere
Vis mindre

By Wirth Towel Rack - håndklædestativ

Før DKK 499,00
DKK 399,20
Spar DKK 99,80
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 22-09-2019.

   Vælg variant for status
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0