DCW Biny Table bordlampe
DCW Biny Table bordlampe
DCW Biny Table bordlampe
DCW Biny Table bordlampe
Biny Table fra DCW Éditions er i et moderne og grafisk design med justerbar lampeflapper/skærm. Lampen har et blødt og varmt LED lys.
Bordlampens grafiske linjer og konstruktion giver lampen et industrielt og cool look.

Biny Table er en reproduktion af en tidligere lampemodel designet af Jaques Biny og er en hyldest til hans elegante og funktionelle design-tankegang.

Lampen fås i tre farvekombinationer: Sort, sort/hvid og hvid/sort

Mål:
Lampe
L: 29 cm
D: 11 cm

Lampens fod
H: 32,5 cm
L: 32,5 cm
D: 18,5 cm

LED Modul 10W-2700K
230V-50Hz
Ledning: 2 m
Med afbryder
Vis mere
Vis mindre

DCW Biny Table bordlampe

DKK 3.345,00

   På lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0