Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Design Letters Charger Pearls oplader, nude
Design Letters Charger Pearls oplader, nude
Design Letters Charger Pearls oplader, nude
Denne oplader kan give din mobil og opladning lidt mere personlighed.
Her er teknologi blevet fashionabel og feminist. Du kan miske den med et kabel også fra Design letters, for at gøre det helt personlig og helt din egen.

Den lader din telefon eller tablet hurtigt og sikkert op. En ‘Intelligent Device Detector’ sikrer, at alle enheder oplades med præcise og optimale forhold.

Der er indgraveret HEY i den med metal perler.
Type: Euro type C. 2.4A (12W) kapacitet
Smart overstrøm og kortslutningsbeskyttelse.
CE certified, RoHS compliant, REACH compliant.
Vis mere
Vis mindre

Design Letters Charger Pearls oplader, nude

DKK 249,00
   1-2 dages leveringstid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0