Design Letters Favorit vase, HELLO
Design Letters Favorit vase, HELLO
Design Letters Favorit vase, HELLO
Design Letters Favorit vase, HELLO
Mix, match and collect DESIGN LETTERS Favourite Vases. Combine colours and statements to create a unique and personal look. Use the HAPPY BIRTHDAY vases for the birthday table setting. The vases are made in high quality fine bone china and fit in to all homes. Give a Favourite vase for house warmning, mothers day, birthday, as a hostess gift or for advent.

Dimensions: 11 x 5.5 cm.
Material: Matt glazed fine bone china, laser engraved letters.
Vis mere
Vis mindre

Design Letters Favorit vase, HELLO

DKK 169,00
   1-2 dages leveringstid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0