Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Design Letters termo flaske
Design Letters termo flaske
Design Letters termo flaske
Moderne termoflaske til at tage med på farten. Det rene nordiske design gør det til en flaske til alle: mænd/kvinder, unge/ældre. Med et personligt bogstav på forsiden. Flasken holder væske varm i op til 12 timer og kold i op til 24 timer. Køb den som gave eller selvforkælelse!

Højde: 19.5 x 7.5 cm.
Materiale: Rustfrit stål, BPA fri.
Tåler opvaskemaskine.
Indeholder 500 ml.
Findes i A-Z.
Vis mere
Vis mindre

Design Letters termo flaske

Før DKK 249,00
DKK 199,00
Spar DKK 50,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.

   Vælg variant for status
Antal
Relaterede varer
Andre har også købt
Design Letters Personlig drikkedunk
Design Letters Personlig drikkedunk Før DKK 149,00
DKK 100,00
Info/køb
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0