Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Design Letters Termokop, To Go
Design Letters Termokop, To Go
Design Letters Termokop, To Go
Den sejeste to-go accessory! Og den ideelle gave til alle kaffe-elskerne derude. Undgå plastik og engangskopper og brug i stedet en termokop til dine varme og kolde drikke. Det unikke låg gør koppen nem at drikke af.

Indeholder 350 ml.
Materiale: rustfrit stål
Food approved.
Låg: pp plastik.
Typografi: Arne Jacobsen’s Vintage ABC.
Vis mere
Vis mindre

Design Letters Termokop, To Go

DKK 149,00
   1-2 dages leveringstid
Antal
Andre har også købt
Meraki Håndsæbe, Linen Dew
Meraki Håndsæbe, Linen Dew Før DKK 120,00
DKK 102,00
Info/køb
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0