Ferm Living Bau vandkande
Ferm Living Bau vandkande
Ferm Living Bau vandkande

BAU vandkande fra Ferm Living. Vandkanden er i et design inspireret af Bauhaus-design,  hvor looket er industrielt og enkelt. BAU vandkanden er med sit smukke ydre for pæn til at blive gemt væk. Den er lavet af galvaniseret stål, så den kan tåle at blive brugt. Kanden fås i sort, mørkegrøn, varm grå og dusty rose.

Mål: B: 56 x H: 41,5 x D: 13,5 cm
Materiale: Galvaniseret og pulverlakeret stål
Volume: 8 L
Egnet til udendørs brug
Plejeanvisning: Skyl af med lunkent vand

Design: I samarbejde med Herman Studio
Vis mere
Vis mindre

Ferm Living Bau vandkande

Før DKK 499,00
DKK 399,20
Spar DKK 99,80
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 03-08-2019.

   På lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0