Ferm Living Block Candle Holder, Large
Ferm Living Block Candle Holder, Large
Ferm Living Block Candle Holder, Large
Ferm Living Block Candle Holder, Large
Block lysestagen har et minimalistisk look, en mat finish og er lavet af massiv messing. Takket være det tunge messingmateriale og det fint balancerede design er stagen robust og stabil og passer perfekt til fyrfadslys, bloklys eller ferm LIVINGs kalenderlys, som du finder nedenstående under relaterede varer.

Farve: Messing
Str.: W: 6.2 x H: 3 cm
Materiale: Solid messing, passer til lys med Ø: 5,8 cm
Pleje-/Vaskeanvisninger: Tørres af med fugtig klud. Pudses hvis nødvendigt.
Vis mere
Vis mindre

Ferm Living Block Candle Holder, Large

Før DKK 299,00
DKK 239,20
Spar DKK 59,80
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 12-11-2019.
   1-2 dages leveringstid
Antal
Andre har også købt
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0