Ferm Living Chambray vasketøjskurv i stribet blå
Ferm Living Chambray vasketøjskurv i stribet blå
Vasketøjskurv med kraftig håndtag i bomuld fra Ferm Living. Alt efter hvilken størrelse du ønsker kan denne nye serie af kurve opfylde dine behov for ekstra opbevaring, en større bæretaske eller en vasketøjskurv. De er perfekte til bade- eller soveværelse, hvor den samler vasketøjet i fin stil. Kurvene fås i lille, medium og stor, og alle størrelser kan enten stå på gulvet eller hænges på en krog. Vælg mellem sand, blå eller stribet.

Mål Small: Ø: 22 x H: 25 cm
Mål Medium: Str.: Ø: 35 x H: 42 cm
Mål Large: Ø: 40 x H: 62 cm

Materiale: 100% økologisk bomuld
Rengøring: Tør med en fugtig klud
Vis mere
Vis mindre

Ferm Living Chambray vasketøjskurv i stribet blå

DKK 549,00

   Ikke på lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0