Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Ferm Living Christmas Tree Foot, Brass
Ferm Living Christmas Tree Foot, Brass
Ferm Living Christmas Tree Foot, Brass
Hvad ville julen være uden det festligt pyntede juletræ? At udvælge det rigtige træ og din yndlingspynt er vigtige dele af julen, men mindst lige så vigtigt er det at vælge en solid fod, som sørger for at festens midtpunkt bliver, hvor det skal. Denne juletræsfod er af metal med fem skruer og har en stilfuld messing farvet pulverlak.

Str: B: 50 x L: 50 x H: 13 cm
Materiale: Pulverlakeret metal
Info: Kommer med 5 skruer
Plejeanvisning: Tørres af med fugtig klud
Vis mere
Vis mindre

Ferm Living Christmas Tree Foot, Brass

DKK 599,00
   3-5 dages leveringstid
Antal
Andre har også købt
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0