Ferm Living Dora Clothes Stand, tøjstativ i sort
Ferm Living Dora Clothes Stand, tøjstativ i sort
Vi rydder op på vores lager og sælger Dora tøjstativ fra Ferm Living til særpris. Tøjstativet fejler absolut intet og er stadig i original emballage.

Med sine tre paneler af elegant, pulverlakeret metal skaber Dora tøjstativet en simpel opbevarinsløsning med et strejf af japansk æstetik. Brug den som et stilfuldt tørrestativ, som let kan foldes sammen og stilles væk, så det fylder så lidt som muligt, når du ikke bruget det. Eller prøv at bruge den som en simpel rumdeler, der lader dig udstille dit yndlingsstøj og samtidig smukt skaber en følelse af forskellige områder i et stort rum.

Farve: Sort
Mål: H: 132,5 x B: 60 cm
Materiale: Pulverlakeret metal
Plejeanvisninger: Tørres af med fugtig klud
Foldbar

1. stk. haves i sort
Tøjstativ tages ikke retur og byttes ikke
Vis mere
Vis mindre

Ferm Living Dora Clothes Stand, tøjstativ i sort

Før DKK 1.499,00
DKK 899,00
Spar DKK 600,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   Ikke på lager
Antal
Andre har også købt
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0