Ferm Living Enfold uldplaid, blå/hvid
Ferm Living Enfold uldplaid, blå/hvid
Ferm Living Enfold uldplaid, blå/hvid
Uldplaid i hvid og blå fra ferm LIVING. Plaiden er perfekt til at lune sig med i sofaen. Tæppet skaber en hyggelig stemning og pryder dit hjem. Uldtæppet er i 100% uld og vævet i et fint og elegant meleret mønster.

ferm LIVING  partnere op med Dansk Røde Kors for at støtte deres arbejde, der hjælper udsatte familier. Med hvert solgt tæppe donere ferm LIVING til Dansk Rød Kors, så de kan uddele to tæpper til familier i nød.

Mål:
135 x 170 cm.

Vis mere
Vis mindre

Ferm Living Enfold uldplaid, blå/hvid

DKK 549,00
   1-2 dages leveringstid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0