Ferm Living Gæstebog
Ferm Living Gæstebog
Alting, der sker i dit hjem – hver en fest og afslappede kaffeaftaler med kære venner – efterlader sit mærke. Denne gæstebog giver dig muligheden for at skabe værdsatte minder af det hele, der varer til længe efter, festen er forbi. Den har 192 sider papir af høj kvalitet, et silkebånd og originale illustrationer med guldfolie på forsiden betrukket med stof.

Farve: Grå
Str.: B: 23 x H: 23 x D: 2,5 cm
Udvendig: 2,3mm hardcover betrukket med stof
Indvendig: 150g Munken Lynx Rough
Guldfolie på forside. 192 sider.
Gråt bånd bogmærke
Vis mere
Vis mindre

Ferm Living Gæstebog

DKK 399,00
   1-2 dages leveringstid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0