Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Ferm Living Herman Lounge Chair i sort
Herman stol fra ferm Living i sort fra vores showroom.

Stolen fejler absolut intet og har været udstillet i vores showroom i en kort periode. Original emballage haves ikke længere.

Denne smukke lænestol er den seneste tilføjelse til den eksisterende Herman-serie af stole, og er fremstillet af egetræsfiner på et pulverlakeret metalstel. Det lave design har en stor oval base og en let bølgende ryg, der smyger sig om kroppen og giver optimal siddekomfort.

Str: B: 68 x H: 68 x D: 60 cm
Materiale: Pulverlakeret metalramme med malet egefinér top
Plejeanvisning: Aftørres med fugtig klud
Design: Herman Studio

1 stk. haves.

NB: Stolen skal afhentes på Nybrovej 91 i Gentofte da original emballage ikke længere haves.
Vis mere
Vis mindre

Ferm Living Herman Lounge Chair i sort

Før DKK 3.999,00
DKK 1.500,00
Spar DKK 2.499,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   1-2 dages leveringstid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0