Ferm Living Herman sidebord
Ferm Living Herman sidebord
Ferm Living Herman sidebord
Herman sidebord med et elegant udtryk med skulpturelle stel. Sidebordet er let og derfor er det enkelt at flytte rundt med. Indret dit hjem med det fine sidebord, placer det på dit ynglingssted. Bordet har en top af aksefiner og et pulverlakeret metalstel. Stellet er samlet med en enkel fin messingbolt.

Mål: Ø: 45 x H: 57 cm
Plejeanvisning: Tør af med fugtig klud

Design: Herman Studio
Herman sidebordet er designet i Danmark af Herman Studio og produceret af ferm LIVING
Vis mere
Vis mindre

Ferm Living Herman sidebord

DKK 1.999,00
   3-5 dages leveringstid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0