Ferm Living Herman-stol m/polstreret sæde
Ferm Living Herman-stol m/polstreret sæde
Ferm Living Herman-stol m/polstreret sæde
Ferm Living Herman-stol m/polstreret sæde
Elegant og fin Herman-stol fra Ferm Living. Stolen er med polstret sæde, der giver komfort. Polstringen er lavet af Fjord-tekstil og stolen fås i forskellige farver.

Herman-stolen har den fine detalje, at viklerne på ryglænet gør det muligt at hænge stolen på kanten af bordet. Det gør det praktisk ved rengøring og ligeledes fylder stolen ikke så meget, når stolen ikke er i brug.

Herman-stolene er en del af Herman-møbelserie, der er designet efter danske traditioner. Møbel-serien er designet af Herman Studio, der produceres af Ferm Living.

Hos Complet Living har vi Herman-stolene med polstret sæde i farverne; Rose/Bordeaux, Egetræ/Lys grå, Mørk grøn, Grå/Rust, Sort/Mørk grå og Mørk blå.
Sæderne er polstrede med meleret tekstil, der giver et skønt farvespil.

Mål.: B: 50 x H: 74 x D: 47 cm. Sædehøjde: 46.5 cm
Materiale: Ramme af pulverlakeret metal med et sæde af egefinér. Fiord-tekstil af Kvadrat
Rengøring af Stol: Sæde: Professionel rensning. Resten: Tør af med fugtig klud
Vis mere
Vis mindre

Ferm Living Herman-stol m/polstreret sæde

DKK 2.699,00

   Ikke på lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0