Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Ferm Living Julesok i velour
Ferm Living Julesok i velour
Ferm Living Julesok i velour
Ferm Living Julesok i velour
Julesok til den hyggelige juletid. Julesokken er i blød og skinnende velour. Sokkens for og strop er med guld og hvid stribet print

Julesokken er dekorativ og giver en nostalgiske stemning i ethvert hjem i den søde juletid. Fyld den med lækkerier og hæng den som jule dekoration på væggen eller brug den til pakkekalenderen til de store og små i familien.

Fås i rose, grøn, blå, mustard, brun og rust
Materiale: 100% velour / for
Plejeanvisning: Skal renses
Vis mere
Vis mindre

Ferm Living Julesok i velour

DKK 449,00

   Vælg variant for status
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0