Ferm Living Kelim tæppe, Merge
Ferm Living Kelim tæppe, Merge
Ferm Living Kelim tæppe, Merge
Kelimtæppe er skønt tæppe fra Ferm Living, designet i et organisk grafisk mønster. Det grafiske mønster er kombinationer af geometriske runde former med farve i nuancer fra rødbrun til lys natur.

Kelimtæppet er håndlaver og hvert tæppe er derfor unikt med små variationer. Det er vævet med en teknik ved navn ’Punja’-vævning – en traditionel og manuel væv og en af de ældste væveteknikker. Desuden er uldgarnet håndfarvet, og der kan forekomme variationer i farvetonerne pga. uldens og farvningens natur. Kelim-væven og uldgarnet har en unik, ru følelse. Dette er del af det karakteristiske ved traditionelle kelimtæpper.

Tæppet er dekorativt og passer smukt ind i et hvert moderne hjem. Lad det danne ramme om din sofa og sofabord og pynt med pudder, planter og små hyggelige nipsting.

Farve: Multi
Størrelser: Small: 80 x 140 cm, Large: 140 x 200 cm
Materiale: 80% Uld 20% bomuld
Pleje/Vaskeanvisning: Må kun renses/professionel rens


Vis mere
Vis mindre

Ferm Living Kelim tæppe, Merge

DKK 749,00

   Ikke på lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0