Ferm Living Kitchen Rod, knagerække
Ferm Living Kitchen Rod, knagerække
Knagerække til køkkenredskaber m.m. fra Ferm Living. Knagerækken er let og elegant i dit design og har 6 kroge, som kan bruges til alt fra køkkenartikler til tekstiler som fx. viskestykker. Brug den sammen med de medfølgende kroge og skabe plads til mere - lad en af krogene være til dekoration eller gode minder.

Knagerækken fås i messing eller sort

Farve: Messing eller sort
Diameter: B: 55,3 x H: 9,65 x D: 6,15 cm
Materiale: Metale belagt med messing eller sort pulverlakering
Plejeanvisninger: Tørres af med fugtig klud
Kommer med 6 kroge
Max. belastning: 5 kg
Vis mere
Vis mindre

Ferm Living Kitchen Rod, knagerække

DKK 599,00

   På lager
Antal
Andre har også købt
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0